Tiramisu de casa


INGREDIENTE:
  • 400g Piscoturi
  • 400g Branza Mascarpone (sau branzica de vaci)
  • 4 oua
  • 100g cafea
  • 100g zahar
  • 30g cacao
 PREPARARE:
  1. Galbenusurile se bat cu zaharul, apoi peste ele se adauga branza si albusurile batute spuma
  2. Piscuturile inmuiate in cafea se aseaza pe fundul unei tave dreptunghiulare
  3. Peste piscoturi se toarna jumatate din crema obtinuta, apoi un nou strat de piscoturi inmuiate si restul cremei
  4. Se pudreaza cu cacao si se da la frigider pana in momentul servirii
INFORMATII NUTRITIONALE:
Calorii249 kcal/100gColesterol76.1 mg/100g
Grăsimi3.7 g/100gCarbohidraţi42.9 g/100g
Grăsimi saturate0 g/100gFibre2.1 g/100g
Grăsimi polinesaturate0 g/100gZaharuri10 g/100g
Grăsimi mononesaturate0 g/100gProteine11.1 g/100g
Sare0.4 mg/100g

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu