INGREDIENTE:
- 400g Piscoturi
- 400g Branza Mascarpone (sau branzica de vaci)
- 4 oua
- 100g cafea
- 100g zahar
- 30g cacao
PREPARARE:
- Galbenusurile se bat cu zaharul, apoi peste ele se adauga branza si albusurile batute spuma
- Piscuturile inmuiate in cafea se aseaza pe fundul unei tave dreptunghiulare
- Peste piscoturi se toarna jumatate din crema obtinuta, apoi un nou strat de piscoturi inmuiate si restul cremei
- Se pudreaza cu cacao si se da la frigider pana in momentul servirii
INFORMATII NUTRITIONALE:
| Calorii | 249 kcal/100g | Colesterol | 76.1 mg/100g | |
| Grăsimi | 3.7 g/100g | Carbohidraţi | 42.9 g/100g | |
| Grăsimi saturate | 0 g/100g | Fibre | 2.1 g/100g | |
| Grăsimi polinesaturate | 0 g/100g | Zaharuri | 10 g/100g | |
| Grăsimi mononesaturate | 0 g/100g | Proteine | 11.1 g/100g | |
| Sare | 0.4 mg/100g |
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu